REO Speedwagon
Time For Me To Fly

Szakonyi Péter - 100 leggazdagabb magyart bemutató könyv szerkesztője

Ki a 100 leggazdagabb magyar és mekkora a vagyonuk? Mire van szükség ahhoz, hogy valaki része legyen ennek az elitklubnak? Hogyan gazdagodtak meg és büszkék-e arra, amit elértek? Megtudhaják a Szummából, a vendég Szakonyi Péter, a 100 leggazdagabb magyart bemutató könyv szerkesztője.

 

01: 

02: 

Ráth Tamás mérnök ezredes, a Haditechnikai Intézet volt főigazgatója

Egyre kevesebb ember és egyre több gép jelenik meg a hadszíntereken. Tényleg az űrfegyverek és a robotok harcolnak egymással a jövőben? A világban nem csak a konfliktusok száma, hanem az új fegyvereké is egyre nő. Olyan újdonságok jelennek meg, amelyekről korábban még elképzelésünk sem volt: robotok és számítógépek csapnak össze. de mindez valóban forradalmasítja a hadviselést? Mit hozhat nekünk az új korszak és egyáltalán: beszélhetünk-e új korszakról? Magyarország hol kaphat szerepet ebben? A válaszokat meghallgathatják a Szummában, vendégünk Ráth Tamás mérnök ezredes, a Haditechnikai Intézet volt főigazgatója, a NATO tudományos tanácsának egykori tagja.

 

 

01: 

02: 

Kiszelly Zoltán - politológus

A politika szereplői nyár előtt igyekeznek minél kedvezőbb pozíciót foglalni. Kongresszusok, kampányok, kommunikációs közleharc. Ki mit szeretne elérni, miről szólnak valójában a kampányok és lesznek-e új arcok a politika küzdőterén? A Szummában a közélet kérdéseiről tájékozódhatnak, aki ebben Kiszelly Zoltán politológus lesz a segítségünkre a stúdióban.

 

 

 

 

01: 

02: